Ajax maakt voor derde keer werk van Argentijn Magallán

5 november 2018, 07:59   Bijgewerkt: 5 november 2018, 08:05

Ajax gaat opnieuw serieus werk maken van de komst van Lisandro Magallán. Afgelopen zomer én afgelopen winter waren de Amsterdammers al heel dicht bij de transfer van de voormalig jeugdinternational van Argentinië, maar tot twee keer toe kwam de overgang nét niet rond. Driemaal moet scheepsrecht worden in deze transfer.

Dat weet De Telegraaf. De sloper van Boca Juniors, die komend weekend in de finale van de Copa Libertadores tegen River Plate speelt, moet zo'n negen miljoen euro kosten. In de afgelopen twee transferperiodes lag dat bedrag nog wat lager, maar kwam de overgang, weliswaar op een haar na, uiteindelijk níet rond. Daardoor schakelde technisch directeur Marc Overmars door naar Daley Blind. 

Erik ten Hag heeft centraal achterin nog te weinig opties. Maximilan Wöber heeft goede wedstrijden gespeeld, maar kreeg in de topper tegen PSV (3-0 verlies) niet het vertrouwen van de coach. Perr Schuurs wordt bijna alleen gebruikt voor Jong Ajax, waardoor er bij een serieuze blessure van Matthijs de Ligt of Blind een groot probleem kan ontstaan in de Amsterdamse achterhoede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen