Lichtprobleem niet opgelost; Feyenoord - VVV-Venlo gestaakt

4 november 2018, 17:26   Bijgewerkt: 4 november 2018, 17:33

De wedstrijd tussen Feyenoord en VVV-Venlo is definitief gestaakt. Direct na de aftrap vielen de lichtmasten in De Kuip uit, waarna scheidsrechter Bas Nijhuis besloot om de wedstrijd stil te leggen. Omdat na een halfuur het probleem met de lichtmasten nog steeds niet was opgelost, staakte de arbiter de wedstrijd definitief.

"We hebben gewacht. Misschien iets langer dan normaal. Zij kunnen niet met een oplossing komen om het licht weer aan te krijgen, wat betekent dat wij de wedstrijd moeten staken", is de eerste reactie van Nijhuis in gesprek met FOX Sports. "We hebben te maken met een zondagavondwedstrijd waarin het supersnel donker wordt. Als er een oplossing was, dan was alles binnen een paar minuten opgestart. Maar het probleem is niet gevonden, dus moeten we het helaas staken."

Stadiondirecteur Jan van Merwijk baalt enorm van het staken van de wedstrijd. "Het probleem is gelokaliseerd, maar daarmee niet opgelost. Binnen de regels hadden we een halfuur om het op te lossen. Dat spijt ons verschrikkelijk. Dat dit gebeurt is de grootste nachtmerrie van een stadiondirecteur. Het is heel vervelend voor alle mensen die hier gekomen zijn dat Feyenoord de wedstrijd niet heeft kunnen spelen. Zij zijn hier voor niets gekomen, dat spijt ons bijzonder. Daar balen we van. We kregen het niet opgelost, dus morgen moeten we verder zoeken naar de oorzaak. Het probleem zat lokaal, het had dus niet te maken met de externe stroomtoevoer."

Onduidelijk is wanneer de wedstrijd alsnog wordt gespeeld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen