Telstar stunt tegen Go Ahead, NEC moeizaam langs Jong AZ

4 november 2018, 16:19

Go Ahead Eagles had zondag de koppositie in de Eerste Divisie kunnen pakken, maar heeft nagelaten om dit te doen. De ploeg van John Stegeman speelde zondag matig tegen Telstar en verloor met 2-1.

In de eerste elf speelronden verloor Go Ahead pas één keer en dus is de formatie lastig te kloppen. Toch lukte het Telstar zondag om de ploeg uit Deventer omver te krijgen en dit gebeurde met goed voetbal. Kyle Scott frommelde in de tweede helft de 1-0 in het doel, maar die goal werd snel weer ongedaan gemaakt door Thomas Verheijdt. De 1-1 bleef echter niet lang op het bord staan, aangezien Melle Springer de zege voor Telstar daarna veiligstelde. Go Ahead blijf daardoor tweede met een punt minder dan Sparta.

NEC verslaat Jong AZ

NEC heeft zich weten te herstellen voor de oorwassing van vorige week tegen FC Oss (1-5). Ondanks een vroege achterstand door een goal van Jong AZ-aanvaller Vince Gino Dekker, werd er met 3-1 gewonnen. In de tweede helft stelde NEC orde op zaken. Uitgerekend Rens van Eijden maakte de gelijkmaker in de 59ste minuut en daarna ging het snel. Tom Overtoom en Paulo Sabak legden de eindscore vast op 3-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen