Anita beleefde weinig plezier aan terugkeer bij Ajax

Anita beleefde weinig plezier aan terugkeer bij Ajax

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 november 2018 – Vurnon Anita keerde met Willem II zaterdag terug in de Johan Cruijff ArenA waar hij jarenlang voor Ajax speelde. De verdedigende middenvelder beleefde echter weinig plezier aan zijn terugkeer en verloor met 2-0.

"Het is altijd speciaal als je hier terugkomt'', zei hij voor de camera van FOX Sports. Willem II startte zaterdag met drie verdedigers, maar liep daardoor meteen in het mes. "We hadden een strijdplan, maar dat had Ajax door. De taken waren duidelijk, maar je ziet ook dat zij goed zien hoe we staan. Daar spelen ze hartstikke goed op", vindt Anita.

De international had snel in de gaten dat Ajax een antwoord had op het plan van de Tilburgers. "In de wedstrijd voelden we dat ook. Dan is het moeilijk om door te stoten. We hebben het wel geprobeerd, maar het is niet gelukt.'' En dus moet hij genoegen nemen met een nederlaag. "Ik had gehoopt met winst, maar het is prachtig om hier weer terug te zijn en oude bekenden te zien. Maar ik ben Willem II-speler en had met de winst naar huis willen gaan."

gerelateerd