Van Bommel prijst geduld en verklaart wissel Ramselaar

3 november 2018, 21:32

PSV-coach Mark van Bommel zag dat zijn ploeg voor de elfde keer dit seizoen won in de Eredivisie. Tien Vitessenaren werden moeizaam (1-0) verslagen, maar Van Bommel is desondanks tevreden. "Ik ben blij dat we gewonnen hebben."

Het geduld van PSV, dat pas ver in de tweede helft via Luuk de Jong wist te scoren, stemt Van Bommel het meest tevreden, zeker omdat Vitesse lang met tien man speelde. "Je ziet vaak dat je dan andere dingen gaat doen dan je normaal doet. Dat hebben we geduldig gedaan en dan moet je proberen hetzelfde doen als tegen tien man. En dat is niet zo makkelijk."

In de slotfase werd Bart Ramselaar nog ingebracht. Een opvallende wissel, aangezien de middenvelder op een dood spoor lijkt te zitten en ook in het bekerechec teleurstellend gewisseld werd. "Bart heeft dinsdag een ongelukkige wedstrijd gespeeld, net als alle anderen en ik heb Bart eruit gehaald. De wedstrijd vroeg erom om een wissel te plaatsen, om de wedstrijd over de streep te trekken", aldus Van Bommel, die vooral tevreden is over het resultaat. "Ik ben blij dat we gewonnen hebben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen