Real mazzelt en wint zonder Lopetegui weer eens in La Liga

3 november 2018, 18:00

Lange tijd leek het erop dat Real Madrid voor de vijfde speelronde op rij punten zou verspelen in La Liga. Met Santiago Solari voor het eerst in een competitiewedstrijd op de bank won De Koninklijke in eigen huis uiteindelijk met 2-0 van Real Valladolid, mede dankzij een van richting veranderd schot in de slotfase.

Onder leiding van Solari, die vanaf deze week de – tijdelijke – opvolger van de maandag ontslagen Julen Lopetegui is, werd woensdag nog in de Copa del Rey met 0-4 van UD Mellila gewonnen. Lopetegui werd daags na de dikke nederlaag tegen FC Barcelona de Madrileense laan uitgestuurd.

Met Solari op de bank wist Real moeizaam te breken met de belabberde serie in de competitie. De laatste vier wedstrijden in La Liga werden niet gewonnen en ook tegen Real Valladolid, dat na Atlético Madrid de minste tegendoelpunten heeft, was het lange tijd niet best. Pas in de slotfase wist Real te scoren en dat deed het met ontiegelijk veel mazzel: een schot van invaller Vinícius Júnior werd compleet van richting veranderd, waardoor er voor de defensie van de gasten niets meer te redden viel.

Sergio Ramos bracht in de blessuretijd de stand op 2-0 door een penalty uitstekend binnen te schieten. Door de ietwat gelukkige overwinning stijgt Real in ieder geval voor even naar de zesde plaats in de Spaanse competitie en is het onder leiding van Solari nog altijd foutloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen