Meijers vindt nieuwe club en gaat werken in Tweede Divisie

3 november 2018, 15:48

Een nieuwe klus voor Eric Meijers, de trainer die bekend is van de documentaire 'Voetbal is oorlog'. De 55-jarige oefenmeester heeft zich verbonden aan VVSB uit Noordwijkerhout, zo laat hij weten.

Meijers werkte voorheen bij Achilles '29 en gaat nu dus aan de slag bij een andere club. VVSB staat momenteel laatste in de Tweede Divisie. "Na alle hectiek bij Achilles en met die docu is het nu echt weer tijd om op het veld te staan", zegt de trainer tegen Omroep Gelderland. "Ik was met Achilles in 2010 voor het eerst bij VVSB en toen heeft die club al een dusdanige indruk gemaakt, dat ik zei dat ik daar best trainer zou willen zijn, als ik in de buurt zou wonen. En nu gebeurt het nog ook. Ze spelen in de Tweede Divisie, een serieuze competitie die landelijk ook goed wordt gevolgd."

Maandag zal hij voor het eerst op het trainingsveld staan. De club heeft het met slechts twee punten uit tien duels en krijgt gemiddeld drie goals per duel tegen. "Maar ik zie voldoende kwaliteit. We kunnen de neerwaartse spiraal doen kantelen. Er is hier in het verleden natuurlijk wel wat neergezet met Wilfred van Leeuwen als succestrainer. Ze hebben toen zelfs de halve finales van de beker gehaald. De doelstelling is om dit seizoen te overleven, maar ik zie een club met verbetenheid, dus ik heb daar alle vertrouwen in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen