Tadic dolblij bij Ajax: "Eén van de grootste clubs ter wereld"

3 november 2018, 11:10

Het is een understatement dat Dusan Tadic het naar zijn zin heeft bij Ajax. De Serviër is bij de Amsterdammers een belangrijke kracht en voelt zich uitstekend in de Eredivisie. Zijn keuze voor Ajax was dan ook een bewuste.

In de zomer had hij als speler van Southampton de clubs voor het uitkiezen, zegt hij tegen AT5. "Veel grote clubs hadden belangstelling afgelopen zomer. Maar ik denk dat Ajax één van de grootste clubs ter wereld is. Sinds ik klein ben houd ik al van Ajax. Het is echt een speciale club. Daarnaast ben ik ook erg gehecht geraakt aan Nederland. Het is een mooi land en ik heb hier al mooie momenten meegemaakt", zegt de oud-speler van FC Groningen en FC Twente.

In de Klassieker tegen Feyenoord kwam Tadic tot scoren, maar had hij ook last van pijn in de lies. Toch kan hij zaterdag tegen Willem II gewoon in actie komen. "Het gaat goed, alles is weer oké. Ik voelde mijn lies een beetje afgelopen zondag, maar nu is het weer goed. De trainingen gingen goed, dus ik hoop gewoon te kunnen spelen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen