Kieft vraagt zich af: "Waar blijft de oude Kasper Dolberg?"

3 november 2018, 10:42

Kasper Dolberg heeft het blessureleed achter zich gelaten en is weer helemaal fit, maar echt schitteren doet de spits van Ajax nog niet. Dat merkt ook Wim Kieft op. De analyticus vindt dat de Deen nog niet het niveau heeft van twee jaar geleden.

"Toch vraag je je af: waar blijft de oude Dolberg, de Dolberg van twee seizoenen geleden toen hij in die periode tegen Schalke 04 en Olympique Lyon in de eindfase van de Europa League zo'n geweldige serie neerzette en onvoorstelbare dingen liet zien? Met z'n wegdraaien willekeurig naar links of rechts, z'n snelheid waarmee hij direct twee meter loskwam en z'n hoge handelingssnelheid kondigde hij zich aan als topspits", schrijft hij in zijn column in De Telegraaf. "Hij ontsteeg het niveau van de Eredivisie en toen speelde ook nog dat bod van 50 miljoen euro op hem door AS Monaco."

Uiteraard vindt Kieft het nog te vroeg om Dolberg af te schrijven of te spreken van een grote dip. "Misschien was het allemaal iets te overdreven, maar die Dolberg hebben we sindsdien niet meer gezien. Het is bijna een mysterie te noemen. Waar is die flits?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen