Poldervaart zag Excelsior te gehaast spelen tegen Groningen

2 november 2018, 23:52

Excelsior-trainer Adrie Poldervaart zag zijn team vrijdagavond tegen FC Groningen te weinig brengen om aanspraak te maken op een goed resultaat. De Rotterdammers verkleinden tot twee keer toe een voorsprong van twee goals, maar gingen uiteindelijk met 2-4 onderuit. De doelpunten gaf Excelsior te makkelijk weg, concludeert Poldervaart.

De coach van de Kralingers zag dat de bezoekers uit Groningen er kort op zaten. "Ze hadden het fysiek aardig goed op orde. Wij moeten fysiek meer brengen om met ze te kunnen wedijveren. Normaal kunnen we dat met ons voetbal kunnen compenseren, maar door de achterstand speelden we gehaast", zegt de trainer tegen de NOS.

Excelsior had goede zaken kunnen doen door afstand te nemen van de onderste ploegen, maar blijft in het rechterrijtje hangen. "Elke wedstrijd is voor ons cruciaal. We staan maar drie punten verwijderd van de degradatiezone en maar drie punten van de vijfde plaats. We verliezen van Groningen dat een slechte start heeft gehad, maar het is nog steeds FC Groningen. Wij hebben ook de drie punten nodig, maar zij hebben ze helaas."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen