Winnend Eintracht Frankfurt stijgt naar subtop Bundesliga

2 november 2018, 22:25

Eintracht Frankfurt is aan een knappe opmars bezig in de Duitse competitie. De club van Jonathan de Guzman en Jetro Willems boekte vrijdagavond de vierde zege in vijf wedstrijden door VfB Stuttgart met 0-3 te verslaan. Door de overwinning is de club uit Frankfurt voor in elk geval een dag de nummer drie van de Bundesliga.

Na zeges op Hannover, Hoffenheim en Fortuna Düsseldorf stopte vorige week tegen Nürnberg (1-1) de zegereeks voor Eintracht Frankfurt. Vrijdag pakte de club de draad echter weer op door Stuttgart vrij eenvoudig opzij te zetten. Frankfurt, met De Guzman in de basis en Willems op de bank, zat na een halfuur spelen al op rozen.

Sébastien Haller opende na tien minuten de score door van dichtbij uit de rebound raak te schieten. Twintig minuten later verdubbelde Frankfurt de score via Ante Rebic. Met een kopbal zorgde de Kroaat ervoor dat zijn team met comfortabele voorsprong de rust in ging. In de slotfase liep Frankfurt nog uit naar 0-3. De ingevallen Jetro Willems verzorgde de assist op mede-invaller Nicolai Muller.