Vrouwen: PSV verstevigt koppositie, ADO naar tweede plek

2 november 2018, 21:21

PSV heeft vrijdagavond uitstekende zaken gedaan door het uitduel met PEC Zwolle met 1-3 te winnen. De Eindhovenaren verstevigen door de zege de koppositie in de Eredivisie Vrouwen. De nieuwe nummer twee van de competitie is ADO Den Haag, dat sc Heerenveen met 0-3 opzij zette.

Niet alleen bij de mannen, ook bij de vrouwen is PSV op dit moment dé te kloppen ploeg. Het team van trainer Sander Luiten won de laatste vijf competitiewedstrijden en boekte vrijdag in Zwolle de zesde zege op rij. Na twintig minuten spelen opende Dominique Bond-Flasza de score. Haar doelpunt werd na rust ongedaan gemaakt door Maud Asbroek, maar niet veel later zette Maddy Williams de 1-2 op het scorebord. Williams zorgde vlak voor tijd met haar tweede van de avond voor het slotakkoord.

ADO mag zich in elk geval voor even de nummer twee van de competitie noemen. De Hagenaren boekten in Friesland een knappe 0-3 zege door een dubbelslag van Maartje Looijen en een goal van Pia Rijsdijk. Ajax neemt het in de speelronde nog op tegen Achilles '29 en kan dan de tweede plaats heroveren.

Overige uitslag:

VV Alkmaar - Excelsior/Barendrecht 3-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen