Immers wil 'strijd, passie en Haagsche bluf' na slechte reeks ADO

2 november 2018, 20:11

ADO Den Haag bevindt zich in een mindere periode, maar Lex Immers wanhoopt niet. De middenvelder denkt te weten hoe de Hagenaren de negatieve spiraal kunnen doorbreken. "Strijd, passie en Haagsche bluf. Dat moeten wij in de komende wedstrijden weer laten zien en dan zorgen dat we uit het dalletje krabbelen", zegt Immers tegen Omroep West.

Van een grote crisis is geen sprake, maar na drie wedstrijden zonder zege begint men zich roch zorgen te maken bij ADO. "Het zit gewoon even niet mee en dat is klote, maar we moeten elkaar niet laten zakken", aldus Immers. "Nu moeten we met elkaar terugvechten, dat is ook waar ADO voor staat natuurlijk."

Immers zegt dat het de laatste wedstrijden niet meezit. ADO verloor twee weken geleden van VVV-Venlo (2-0), speelde een week later gelijk tegen NAC Breda (1-1) en ging midweeks in de beker onderuit tegen Feyenoord (5-1). "Er is een aantal wedstrijden geweest waar de bal van de lijn werd gehaald of ballen op de lat terecht kwamen. Dat zijn dingen die vorig jaar wel goed vielen en nu even niet", gaat hij verder. "Als die dingen wel goed vallen dan heb je drie tot vier punten meer en dan ziet de wereld er heel anders uit."

De Hagenaren nemen het zondagmiddag op tegen FC Utrecht. ADO bevindt zich op de elfde plaats in de Eredivisie, Utrecht staat zevende.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen