Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Verratti in Parijs aangehouden voor rijden onder invloed

Verratti in Parijs aangehouden voor rijden onder invloed

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 november 2018 – Marco Verratti is in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden wegens rijden onder invloed. Dat meldt zijn club Paris Saint-Germain. De Italiaanse middenvelder zou volgens Franse media een nacht in de cel hebben doorgebracht, al wordt dat niet door PSG bevestigd.

Wel meldt de Franse topclub dat Verratti daags na zijn houding direct zijn excuses heeft aangeboden aan het bestuur van de club en trainer Thomas Tuchel. PSG heeft de 25-jarige Italiaan direct bestraft: de club houdt een deel van de maandelijkse bonus van de technisch begaafde middenvelder in.

Verratti krijgt waarschijnlijk ook nog een boete en een rijontzegging voor het rijden onder invloed. De middenvelder, die sinds de zomer van 2012 in Parijs speelt, heeft nog een contract tot de zomer van 2021 bij de Franse grootmacht.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd