Van Bronckhorst: "St. Juste kreeg geen recordboete"

2 november 2018, 15:19

Volgens Giovanni van Bronckhorst is het onjuist dat Jeremiah St. Juste een recordboete heeft gekregen van Feyenoord voor zijn rode kaart tegen Ajax. In overleg met technisch directeur Martin van Geel werd er wel een geldstraf uitgedeeld aan de verdediger, die het duel van zondag met VVV-Venlo vanwege zijn schorsing moet missen.

Het nieuws van dinsdag over de boete verraste Van Bronkchorst. "Toen ik van het trainingsveld kwam, las ik dat hij een recordboete had en het geld naar het Sophia Kinderziekenhuis ging, wat denk ik goed is", aldus Gio op de persconferentie van vrijdag. "Maar ik had nog niet met Jerry gesproken, dus ik was verbaasd. Ik heb er natuurlijk wel met Martin over gesproken. In situaties waarin spelers een onnodige rode kaart krijgen, staat er altijd een boete op. Maar het was geen recordboete."

Ook kreeg Van Bronckhorst vragen over de huidige stand van Feyenoord. De Rotterdammers staan al tien punten achter op koploper PSV. "Wij moeten elke wedstrijd winnen en afwachten wat de concurrentie doet. PSV heeft een geweldige start met dertig punten uit tien wedstrijden. Wie weet laat PSV ook punten liggen. Wij hopen daarop."

Al vindt Van Bronckhorst ook dat Feyenoord zelf meer punten had moeten hebben. "We hadden niet moeten verliezen bij De Graafschap en geen punten moeten verspelen in de slotfase bij Willem II", citeert RTV Rijnmond de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen