"Idrissi heeft keuze tussen Oranje en Marokko nog niet gemaakt"

2 november 2018, 15:58

Volgens John van den Brom moet Oussama Idrissi zijn definitieve keuze tussen het Nederlands elftal en Marokko nog maken. De aanvaller van AZ zal waarschijnlijk spoedig een besluit nemen, want hij werd vrijdag voor het eerst opgenomen in de voorselectie van de Atlas Leeuwen.

"Dat hebben ze vorige interlandperiode ook gedaan, maar toen gaf Oussama aan dat hij de reeks bij Jong Oranje wilde afmaken", citeert het clubkanaal van AZ Van den Brom. "Maar ik heb begrepen dat hij de definitieve keuze tussen Oranje en Marokko nog niet gemaakt heeft."

Stengs

Bij AZ gaat het ook over Calvin Stengs, die woensdag, na ruim een jaar blessureleed, in de beker tegen VVV-Venlo (2-1 winst) zijn rentree in het eerste maakte. "Het was een mooi scenario om hem in te laten vallen. Calvin brengt iets extra's. Dat zagen we al weken tijdens de training maar nu dus ook weer in het eerste elftal. Hij had gelijk flair en wilde zichzelf laten zien. Calvin is vrij in zijn hoofd en denkt niet meer aan zijn knie."

Stengs behoort ook tot de wedstrijdselectie voor het duel van zaterdag met De Graafschap, een tegenstander die Van den Brom moeilijk te peilen vindt. "De Graafschap verloor thuis ruim van sc Heerenveen, won daarna overtuigend van Excelsior en ging ruim onderuit tegen PEC. Het is dus moeilijk in te schatten hoe ze tegen ons voor de dag komen. Ik wil bij mijn ploeg in ieder geval de flair terugzien van onze tweede helft tegen VVV. Het verkrampte moet eraf, we kunnen namelijk prima voetballen allemaal."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen