Van Bronckhorst: "Larsson al paar weken op de goede weg"

2 november 2018, 09:19

Giovanni van Bronckhorst spreekt van een verdiende bekerzege van Feyenoord op ADO Den Haag (5-1). De trainer zag zijn ploeg goed herstellen van de achterstand. Ook lieten Sam Larsson en Bart Nieuwkoop donderdagavond een positieve indruk achter.

"Ik denk dat wij op voorsprong hadden moeten komen", zegt Van Bronckhorst tegen FOX Sports. "We kregen twee grote uitgespeelde kansen. Maar we kwamen op achterstand. We zijn toen niet in paniek geraakt en doorgegaan met voetballen. We zochten naar de goal, die ook twee keer viel voor rust. Ik denk dat we deze wedstrijd verdiend hebben gewonnen, met uitstekende cijfers."

Ook de manier waarop Nieuwkoop en Larsson zich lieten zien, moet Van Bronkchorst goed doen. Nieuwkoop verving de geschorste Jeremiah St. Juste, Larsson blonk na wekenlang kwakkelen eindelijk eens uit voor Feyenoord en scoorde ook. "Allebei hebben ze het goed ingevuld. Bart heeft het uitstekend gedaan. Sam is al een aantal weken op de goede weg. Alleen je wilt beloond worden met een doelpunt. Voor spelers is dat heel belangrijk, ik denk dat het hem veel doet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen