Gisteren gemist: Feyenoord en Fortuna door, Rafinha door het stof

2 november 2018, 00:30   Bijgewerkt: 1 november 2018, 23:45

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 1 november.

Feyenoord komt wondergoal El Khayati te boven en haalt uit

Voor de derde keer in drie achtereenvolgende seizoenen heeft Feyenoord ADO Den Haag uitgeschakeld in de KNVB-beker. Door een sublieme goal van Abdenasser El Khayati kwamen de bezoekers deze regenachtige donderdagavond nog wel op voorsprong, maar daarna stelde de bekerhouder via Eric Botteghin, Sam Larsson en een hattrick van Nicolai Jørgensen orde op zaken: 5-1.

Fortuna Sittard overwint krampaanvallen bij NEC en bekert door

Fortuna Sittard mag nog steeds voorzichtig dromen van Europees voetbal. De Limburgers keken in de bekerwedstrijd tegen NEC lang tegen een achterstand aan, maar wisten die in de slotfase om te buigen. De Limburgers liepen in de slotfase op hun tandvlees, maar bereikten de derde ronde door late treffers van Finn Stokkers en invaller Lars Hutten. NEC had wellicht meer verdiend, maar kan zich na een bloedstollende bekeravond in de halflege Goffert richten op de Keuken Kampioen Divisie.

Rafinha door het stof na controversiële verkleedpartij

De Braziliaanse Bayern München-speler Rafinha heeft zich in de moeilijkheden gewerkt. De verdediger had zich voor Halloween verkleed als een Arabier met een doos met daarop de tekst 'voorzichtig'. Na kritiek heeft Rafinha via Twitter de gemoederen gesust.

Bondscoach Renard insinueert dat Idrissi voor Marokko kiest

De Marokkaanse bondscoach Hervé Renard heeft opvallende uitspraken gedaan over de interlandkeuze van Oussama Idrissi. De AZ-aanvaller en international van Jong Oranje heeft nog altijd geen keuze gemaakt of hij later voor Marokko of voor Oranje wil uitkomen, maar volgens Renard is het duidelijk dat hij voor Marokko gaat kiezen.

Sociedad-middenvelder Sangalli herstelt goed van beroerte

Middenvelder Luca Sangalli van Real Sociedad lijkt goed te herstellen van de lichte beroerte die hij woensdag kreeg. De 23-jarige ligt nog wel in het ziekenhuis, maar zijn club meldt dat het beter gaat. "Hij is bij bewustzijn, eet zonder problemen en herstelt goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen