Groenendijk baalt van 'kapitale fouten' bij goals

1 november 2018, 23:01   Bijgewerkt: 1 november 2018, 23:34

Een zichtbaar teleurgestelde Alfons Groenendijk vindt dat zijn ploeg ADO Den Haag onnodig tegen een royale nederlaag is aangelopen tegen Feyenoord. De coach is van mening dat drie goals zomaar werden weggegeven. "Dan doe je jezelf ook echt tekort."

"Het is heel teleurstellend", klinkt het duidelijk tegenover Omroep West. Volgens de trainer verliep de openingsfase uitstekend. "Feyenoord kreeg wel kansen, maar we kwamen eruit waar we konden. Dan sta je 0-1 voor en is er weinig aan de hand. De eerste drie tegengoals zijn kapitale fouten die je niet mag maken. Dan doe je jezelf ook echt tekort."

Via Elson Hooi kreeg ADO voor rust nog een ultieme kans om op voorsprong te komen, maar kort daarna viel de treffer aan de andere kant. Dat kan niet, vindt Groenendijk. "Je gaat toch weer met een domper de rust in doordat je nota bene een corner niet goed verdedigd. Dat is teleurstellend."

Na de derde treffer van de Rotterdammers werden Abdenasser El Khayati en Lex Immers naar de kant gehaald. Groenendijk bekent dat de wedstrijd van aankomend weekend tegen FC Utrecht in het achterhoofd zat. "Abdenasser en Lex hebben we uit voorzorg gewisseld. Dan is het logisch dat je bij 3-1 achter al aan de volgende wedstrijd denkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen