Eijer ging tekeer in de rust: "Vervolgens fris en scherp"

1 november 2018, 22:49

Met René Eijer aan het roer won Fortuna Sittard in een aantrekkelijke wedstrijd in Nijmegen van NEC. Door de spectaculaire 2-3 overwinning bekeren de Limburgers verder, die kritisch is op zijn ploeg. "De eerste helft begonnen we heel slap."

Na afloop van de slijtageslag staat de hoofdtrainer van de Zuid-Limburgers FOX Sports te woorden. Hij is niet te spreken over de eerste 45 minuten van zijn ploeg. "De eerste helft begonnen we heel slap en denk je 'jezus waar blijft die overtuiging nou?'. In de rust zijn we tekeer gegaan en kwamen ze vervolgens heel fris en scherp terug."

Na rust ging het inderdaad aanmerkelijk beter bij de gasten en boog Fortuna de opgelopen achterstand om. Eijer zag dat de vermoeidheid toenam op het veld. "Gelukkig maken we dan via Lars (Hutten, red.) de 2-3."

Ondanks de overwinning is Eijer kritisch op zijn ploeg. Van hem mag er af en toe wat meer gestreden worden zoals op de training wel altijd het geval is. "Dat zien we niet altijd op het veld terug en dat is jammer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen