Boze Lukkien trekt de vrije dag in na de 'slechtste avond' als coach

1 november 2018, 09:19

Dick Lukkien had geen enkel goed woord over voor de prestatie van FC Emmen woensdagavond in de KNVB Beker. Tegen de amateurs van Odin '59 gaven de Drentenaren een 1-0 voorsprong kinderlijk uit handen. "Ik heb geen zin om de schuld bij iemand neer te leggen. We hebben met z'n allen gefaald en daar ben ik onderdeel van", aldus de coach, die wel de vrije dag van de speler introk.

Dat schrijft RTV Drenthe. "Het kan niet zo zijn dat we met onze spelers, zeker na de 1-0, een tegenstander als ODIN'59 niet kapot kunnen spelen. Daar ben ik ontzettend geïrriteerd over", baalde Lukkien, die zijn slechtste avond als coach van FC Emmen beleefde. "Ja, zo dramatisch als woensdagavond is het nog niet geweest."

Voor Dennis Telgenkamp, hij kreeg voor het eerst dit seizoen speelminuten bij Emmen, gold hetzelfde. "Dit is de slechtste wedstrijd die ik hier heb meegemaakt", aldus de goalie. "Natuurlijk schaam ook ik me. Ik ben onderdeel van het team, ik stond op het veld en ben dus ook verantwoordelijk. We hebben elkaar in de steek gelaten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen