Stengs dolblij met rentree bij AZ: "De fans doen me goed"

1 november 2018, 07:51

Calvin Stengs maakte na vijftien (!) maanden zijn rentree in de hoofdmacht van AZ. In het bekerduel met VVV-Venlo (2-0 winst) kwam de aanvaller vlak voor tijd binnen de lijnen voor Oussama Idrissi. De jongeling kreeg een staande ovatie in Alkmaar. "Als je het publiek hoort dan geeft dat je een boost. Ik ben happy dat ik na vijftien maanden weer kan voetballen."

Dat vertelt hij op het clubkanaal van AZ. "Fantastisch. Ik wist niet precies hoelang ik mocht spelen, ik mocht wel alleen invallen. Dat was de afspraak. Ik ben erg blij dat de fans voor mij klappen, dat doet me goed. Iedereen zou het na zo lange tijd goed doen. Ik ben blij om terug te zijn."

Zijn rentree had nog opgeluisterd kunnen worden met een doelpunt tegen de Limburgers, maar Stengs miste een opgelegde kans. "Het was niet per se de spanning, maar misschien toch een beetje de druk", glimlachte de aanvaller. "Ik ging twijfelen. Midden, linkerhoek. Zonde, dat zou nog mooier zijn geweest. De kers op de taart."

Kippenvel

Ook trainer John van den Brom genoot met volle teugen van het moment. "Ik had kippenvel. Een staande ovatie van de supporters, dat vergeet je nooit. Ik ben zo blij dat hij terug is", aldus de coach, die ook blij was met de zege. "Na drie nederlagen was dit wel even lekker. Als je weer eens wint, zie je wat dat teweeg brengt. Eindelijk zijn er weer lachende gezichten na de wedstrijd. Ook bij mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen