Chelsea zegeviert na knotsgekke helft, Spurs winnen burenruzie

31 oktober 2018, 22:37

Chelsea, Tottenham Hotspur en Arsenal hebben woensdagavond de kwartfinale van de League Cup bereikt. Chelsea kende tegen Derby County een knotsgekke eerste helft waarin vijf doelpunten vielen, maar de club uit Londen maakte uiteindelijk geen fout. Tottenham Hotspur rekende af met stadgenoot West Ham United (1-3). Arsenal schakelde Blackpool uit (2-1).

Chelsea - Derby County (3-2)

Het publiek op Stamford Bridge kreeg in de eerste helft een spektakelstuk voorgeschoteld. Vier verschillende spelers van Derby County scoorden in het eerste halfuur, maar twee deden dat in het verkeerde doel. Fikayo Tomori (gehuurd van Chelsea) opende na vijf minuten per ongeluk de score. Jack Marriot maakte even later gelijk, waarna Chelsea door een eigen goal van Richard Keogh weer op voorsprong kwam. Nadat Martyn Waghorn voor de 2-2 tekende, kwam Chelsea via Cesc Fabregas op 3-2. Na rust scoorde zowel het team van Maurizzio Sarri als Frank Lampard niet meer.

West Ham United - Tottenham Hotspur (1-3)

Niet alle grote namen kwamen in actie in de Londense derby in het League Cup-duel. Zo ontbrak onder meer Harry Kane bij de Spurs. Ondanks zijn afwezigheid kenden de bezoekers een relatief eenvoudige avond. Heung-min Son opende de score en tekende vlak na rust voor zijn tweede doelpunt. Via Lucas Pérez kwam West Ham twintig minuten voor tijd terug in de wedstrijd, maar de hoop op de gelijkmaker werd een paar minuten later door Fernando Llorente de kop ingedrukt.

Overige uitslag:

Arsenal - Blackpool 2-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen