Grim glundert nog steeds na bekerstunt: "PSV had geen B-elftal"

31 oktober 2018, 17:20

Fred Grim kan zijn geluk niet op na de bekerstunt van RKC Waalwijk tegen Eredivisie-koploper PSV. De Waalwijkers kwamen in Eindhoven tot twee keer toe op achterstand, maar wisten er toch een verlenging uit te slepen. RKC trok vervolgens in de extra tijd de wedstrijd naar zich toe door de 2-3 te maken.

De oefenmeester van RKC heeft na de daverende stunt in het Philips Stadion niet goed geslapen, vertelt hij aan het Brabants Dagblad. "Ik slaap na een wedstrijd nooit echt fijn, dus nu al helemaal niet", zegt Grim, die benadrukt dat de zege van de Waalwijkers verdiend was. "We hebben daarom een klein feestje gevierd in de kleedkamer en in de bus. Toen we bij het stadion aankwamen werden we onthaald door onze supporters. Dat is toch wel heel mooi hoor."

In de competitie presteert RKC ondermaats: de club staat gedeeld veertiende en kon derhalve een succesje goed gebruiken. "We zitten als club in een fase waarin we niet altijd beloond worden voor ons spel. Gisteravond was dat wel zo. Van zulke resultaten krijg je enorm veel energie. PSV had geen B-elftal. Zij hebben nog altijd meer kapitaal op het veld staan dan dat wij als club hebben, dus daar ben ik het niet mee eens."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen