Fortuna Sittard - AZ tóch naar originele speeldatum verplaatst

31 oktober 2018, 16:45

Fortuna Sittard - AZ zal tóch op vrijdag 7 december worden gespeeld. De wedstrijd werd onlangs door de KNVB verplaatt naar zaterdag 8 december, maar zal alsnog op de originele speeldatum worden afgewerkt. De Limburgers melden dat de laatste wijziging definitief is.

Om Champions League-ploegen Ajax en PSV de ruimte te geven om op Europees niveau optimaal te kunnen presteren, paste de voetbalbond onlangs het competitieschema aan. Zeven wedstrijden, waaronder Fortuna Sittard - AZ, kregen een nieuwe aanvangstijd dan wel nieuwe speeldatum.

'Om organisatorische redenen bleek het toch moeilijk haalbaar om het competieduel tegen AZ op zaterdag af te werken. Daarom heeft de club ervoor gekozen om in overleg met de KNVB toch voor de originele speeldatum te kiezen, maar dan wel eerder op de avond te spelen. Met deze oplossing krijgt PSV haar extra dag voorbereiding en verandert voor Fortuna Sittard per saldo alleen de aanvangstijd', meldt Fortuna Sittard. De aftrap van het duel zal nu om 18.30 uur plaatsvinden.

Lees ook: KNVB past competitieschema aan voor CL-ploegen PSV en Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen