Groenendijk: "In dat opzicht is het voor Feyenoord laatste kans"

31 oktober 2018, 15:18

Alfons Groenendijk kan zich een beter moment wensen om met ADO Den Haag tegen Feyenoord te spelen. De trainer van de Residentieclub denkt dat het donderdag gaat stormen in het bekerduel in De Kuip. "Het is één van de zwaarste, maar ook één van de mooiste lotingen", aldus Groenendijk.

"Er zijn wel eens momenten dat je zegt, dit is een goed moment. In de competitie hebben zij een tik gekregen door de nederlaag tegen Ajax in de race om kampioen te worden. Ze zijn ook uit Europa, dus dan weet je dat de beker als enige prijs overblijft. In dat opzicht is het voor Feyenoord de laatste kans om er nog iets van te maken. Ik neem aan dat zij volle bak zullen komen", citeert Omroep West Groenendijk.

Het is voor het derde jaar op rij dat ADO in de beker tegen Feyenoord speelt. Beide keren moest ADO buigen. "In het begin dacht ik, niet weer Feyenoord, hoe kan je nou weer Feyenoord loten. Er zijn zoveel andere clubs. Later werd dat gevoel anders. Het is één van de zwaarste, maar ook één van de mooiste. Wij moeten maximaal zijn, om daar te presteren. Ik voel dat het kan."

Lees ook: Van Bronckhorst: "Als team goed gedaan tegen Ajax"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen