Van Bronckhorst: "Als team goed gedaan tegen Ajax"

31 oktober 2018, 12:50

Dat Feyenoord met tien man tegen Ajax als een team speelde, is een van de weinige positieve punten die Giovanni van Bronckhorst meeneemt naar het bekerduel van donderdag met ADO Den Haag. Dinsdag trainden de Rotterdammers voor het eerst sinds de verloren Klassieker en werd de knop omgezet. "Dat is niet makkelijk, want voor iedereen was het een teleurstelling."

Door de rode kaart van Jeremiah St. Juste konden alle plannen van Feyenoord al na vijf minuten van tafel. "Het was tegenhouden en wachten op omschakelmomenten", blikt Van Bronckhorst terug met Feyenoord TV. "Het is jammer dat we ons niet hebben kunnen meten met Ajax. Met tien man tegen Ajax, in Amsterdam, is een hele moeilijke opgave."

Van Bronckhorst vervolgt: "Als team hebben we het denk ik goed gedaan. We stonden compact, hebben elkaar geholpen en ervoor gestreden om iets uit de wedstrijd te halen. Uiteindelijk moeten we een topper met elf man eindigen, dat is de belangrijkste les. Maar het is niet de eerste keer dat we in een topper met tien man komen te staan, dat mag ons niet overkomen."

Feyenoord bereidt zich nu voor op ADO Den Haag, dat donderdag voor de KNVB Beker naar De Kuip komt. "ADO is een collectief, met een aantal spelers die het verschil kunnen maken. Ze hebben lengte, snelheid en power. Het is een tegenstander die we moeten verslaan, maar ADO blijft een lastige ploeg", aldus Gio, die verklapte dat in ieder geval Kenneth Vermeer speelt. "Hij keept in de beker, verder moeten we bekijken wie start."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen