'Lyon-trainer Genesio cynisch uitgevallen tegen Memphis'

31 oktober 2018, 11:21

Bruno Genesio heeft Memphis Depay van repliek gediend na het beklag van de Oranje-international over zijn reserverol bij Olympique Lyon. Dat meldt het Franse RMC Sport, dat uitspraken van de trainer vanuit de kleedkamer citeert. Genesio zou behoorlijk cynisch zijn geweest tegen Memphis.

"Ik wil me verontschuldigen, Memphis. Mijn excuses voor de keren die je te laat was, waaronder afgelopen zomer (Memphis meldde zich een week na de start van de voorbereiding, red.). Ook mijn excuses voor de outfits die je draagt, die niet van de clubs zijn. En sorry voor de je warming-up in Angers (hij zou alleen op de bal hebben gezeten, red.) Memhpis, om een goede carrière te hebben, moet je nederig zijn", zou Genesio gezegd hebben.

Memphis maakte zaterdag tegen Angers als invaller wel het verschil. De oud-PSV'er gaf een assist en scoorde, waarmee hij een levensgroot aandeel had in de 1-2 overwinning. Memphis startte dit seizoen in de Ligue 1 acht keer in de basis en werd drie maal als invaller binnen de lijnen gebracht. In elf wedstrijden was hij betrokken bij zes doelpunten (drie goals, drie assists); vaker dan al zijn teamgenoten.

Lees ook: Memphis baalt van reserverol: "Ik verdien beter dan dit"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen