Eindelijk speeltijd voor Emmen-stand-in Telgenkamp in de beker

31 oktober 2018, 08:16

FC Emmen-keeper Dennis Telgenkamp krijgt van trainer Dick Lukkien eindelijk een kans in het eerste elftal. De oefenmeester koos het eerste bekerduel nog voor eerste keuze Kjell Scherpen, maar voor het treffen in de KNVB Beker met ODIN'59 staat de routinier onder de lat. Daarna krijgt Scherpen in de Eredivisie overigens wel weer 'gewoon' de voorkeur.

Dat vertelt Lukkien tegenover het Dagblad van het Noorden. "We vinden dat Dennis de laatste weken goed traint, dus hij verdient het om in deze wedstrijd te keepen", legt hij zijn keuze uit. De goalie oogt afgetrainder dan in de weken daarvoor, toen hij de concurrentiestrijd niet aan kon gaan.

Tegen de amateurclub kampt Emmen overigens wel met een paar personele problemen. Nicklas Pedersen, Alexander Bannink, Wouter Marinus, normaliter basiskrachten, spelen bijvoorbeeld niet. Dat geldt ook voor Henk Bos, Kasper Oldenburger, Daniel Camara Bos en Delano Grootenhuis.

En dus wordt het vermoedelijk geen eenvoudige avond. "We willen een ronde verder komen, liefst natuurlijk na een goede wedstrijd. Ik verwacht dat we veel meer controle hebben dan in de vorige bekerwedstrijd tegen OFC (3-1). Maar ook ODIN zal zich optimaal hebben geprepareerd. Zij willen alles uit deze wedstrijd halen. Gelijk hebben ze", aldus Lukkien. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen