Ramselaar over blamage: "We moeten ons schamen"

31 oktober 2018, 07:39   Bijgewerkt: 31 oktober 2018, 19:37

Bart Ramselaar was dinsdagavond de aanvoerder van het PSV dat door RKC Waalwijk werd uitgeschakeld in de KNVB Beker (2-3). De middenvelder werd echter gewisseld en zag vanaf de bank hoe de Eindhovenaren uiteindelijk na verlenging de bekerexit kregen. "We moeten ons schamen", was de terechte conclusie van de PSV'er.

"Het was heel slecht van ons, dit mag nooit gebeuren", foeterde hij tegenover FOX Sports. "Alles begint vanuit hard werken en vanuit de basis spelen. Een mindere avond kun je hebben, maar alles begint bij hard werken en daar ging het mis." Het leek desondanks goed te komen, maar een late goal van Darren Maatsen deed anders besluiten.

Excuses zoekt Ramselaar niet. "Het mag geen excuus zijn dat we niet vaak samen spelen. Je moet de wedstrijd winnen", aldus de captain, die zich zeker verantwoordelijk voelt. "Het is pijnlijk voor mij, ja. Maar soms lukt het gewoon niet, geen idee waar het aan ligt. Dit was heel slecht, we moeten ons schamen."

Toekomst

Voor Ramselaar was het extra vervelend dat hij zich niet kon laten zien, zeker omdat hij dit seizoen genoegen moet nemen met een rol op het tweede plan. "Ik probeer het altijd te laten zien, op trainingen en in wedstrijden. Maar ik had het beter moeten doen", baalde de mddenvelder, die niet in wilde gaan op zijn toekomst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen