Flemming met een kwartet goals: "Gelukkig kwam er eentje bij"

30 oktober 2018, 23:40

De wedstrijd tussen De Graafschap en PEC Zwolle was de wedstrijd van Zian Flemming. De middenvelder van PEC, die door John van 't Schip als spits wordt geposteerd, maakte er maar liefst vier in de met 2-5 gewonnen bekerwedstrijd op De Vijverberg. "Ik kan me niet herinneren wanneer ik er vier gemaakt hebt."

Vier goals in een wedstrijd is natuurlijk bijzonder en zeker voor Flemming geen terugkerend wekelijks fenomeen. "Ik kan me niet herinneren wanneer ik er vier gemaakt hebt", vertelt hij tegen de clubcamera's na afloop van het duel. "Ik denk dat iedereen het wel enigszins kan voorstellen dat het al heerlijk is om een hattrick te maken. Die had ik al binnen in de rust, maar daarna ga je door voor meer. Gelukkig kwam er nog eentje bij."

Flemming is tevreden met het spel van zijn ploegmakkers, maar vindt de tegendoelpunten onnodig. "We hebben het ons wel twee keer moeilijk gemaakt. Dat mag de volgende keer niet meer gebeuren. We hebben na die twee goals wel weer de juiste veerkracht getoond, dus dat is positief."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen