Bayern wint met moeite, Van Drongelen door met HSV

30 oktober 2018, 22:40   Bijgewerkt: 30 oktober 2018, 23:47

Bayern München heeft het bekerduel met SV Rödinghausen opvallend moeizaam gewonnen. Der Rekordmeister won slechts met 1-2 op bezoek in het pittoreske Häcker-Wiehenstadion van de club die uitkomt in de Regionalliga West. HSV bekert ook door, want het won met Rick van Drongelen in de basis van SV Wehen.

SV Rödinghausen – Bayern München: 1-2.

Er leek na een kwartiertje helemaal niets aan de hand voor de Duitse grootmacht. Zonder Arjen Robben, die ook niet op de bank zat, stond het na een minuut of dertien al 0-2 dankzij goals van Sandro Wagner en Thomas Müller. In het kleine stadionnetje met amper drieduizend zitplaatsen kwamen de gastheren na rust nog bijna tot een stunt. Linus Meyer maakte in de 49e minuut de aansluitingstreffer en ondanks het feit dat Bayern legio kansen creëerden, maakte Der Rekordmeister nog altijd geen zekere indruk. Winnen deed het wel, waardoor het nog altijd meerdere prijzenijzers in het vuur heeft.

SV Wehen – HSV: 0-3.

Rick van Drongelen begon zoals gewoonlijk in de basis van Hamburger SV. De jonge verdediger zag dat zijn ploeg het lastig had tegen SV Wehen, maar dat de individuele kwaliteit van spits Pierre-Michel Lasogga de doorslag gaf. De lange spits tekende voor en na rust voor en goal en leek daarmee de volledige productie van de voetbalavond in Taunusstein-Wehen voor zijn rekening te nemen. Daar dacht teamgenoot Douglas Santos in de 97e minuut anders over, want hij bracht de score in extremis nog op 0-3.

Overige uitslagen

Heidenheim – Sandhausen: 3-0.

Augsburg – Mainz 05: 3-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen