Steijn vindt AZ 'ploeg van een onwijs sterk kaliber'

30 oktober 2018, 18:04

Maurice Steijn heeft respect voor bekertegenstander AZ, maar vreest de Alkmaarders niet. De coach van VVV-Venlo, dat verrassend op een gedeelde vijfde stek staat in de Eredivisie, heeft zijn plannetje al gesmeed. "We hebben ons strijdplan klaar."

Steijn is bekend met de status van cupfighter AZ, dat drie punten minder heeft gesprokkeld dan de Venlonaren. "Het is een ploeg die het altijd ver weet te schoppen in de beker", vertelt Steijn op de website van de club. De trainer heeft al een tactisch plan om de nummer negen van de Eredivisie te bestrijden. "We hebben ons strijdplan klaar en we weten waar onze mogelijkheden liggen om het AZ erg lastig te gaan maken."

Hoewel AZ niet in grootse vorm steek en de laatste drie competitieduels verloor, is Steijn nog altijd onder de indruk van de equipe van John van den Brom. "Ze hebben hier en daar wat ingeleverd maar laten we niet vergeten dat AZ een ploeg van een onwijs sterk kaliber is, dat heel erg goed kan voetballen"

Na het 1-1 gelijkspel op bezoek bij FC Emmen wacht woensdag dus de busreis naar Alkmaar. Dit weekend bezoeken de Limburgers ook nog Feyenoord. "We spelen in negen dagen tijd drie uitwedstrijden, daarbij zijn het ook nog eens wedstrijden die niet naast de deur plaatsvinden en spelen we tegen allemaal goede tegenstanders."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen