Heracles Almelo speelt in bekerduel met tweede keeper

30 oktober 2018, 15:46

Heracles Almelo speelt woensdag in de beker met tweede doelman Michael Brouwer. De Almeloërs ontvangen Vitesse in het eigen Polman Stadion. Naast Brouwer heeft trainer Frank Wormuth meer wijzigingen aangekondigd. "We zullen een paar zaken veranderen ten opzichte van afgelopen weekend", aldus de Duitse oefenmeester.

"Bij drie duels in één week kiezen we voor spelers die honderd procent fit zijn", zegt Wormuth op het clubkanaal van Heracles. "Nu, voor de training, kan ik de complete opstelling nog niet geven, we moeten het nog met de trainers bespreken. Michael Brouwer zal in elk geval keepen. Aan hem hebben we een goede keeper, hij is belangrijk voor ons en zit maar een klein stapje achter Janis Blaswich. Michael speelt tijdens het bekertoernooi."

Wormuth sleutelt ook aan stabiliteit achterin. "We laten de tegenstanders te veel kansen toe. We staan niet alleen op basis van kwaliteit op plaats vier, maar hebben ook wat geluk. We hebben kwaliteit, met name voorin, maar hebben achterin vaak geluk. We hebben ook daar goede spelers, maar we moeten meer als één blok verdedigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen