Go Ahead Eagles gaat voor 'piepkleine kans' tegen Ajax

30 oktober 2018, 14:32

John Stegeman beseft dat het een lastig karwei wordt om met Go Ahead Eagles de volgende ronde van de KNVB Beker te bereiken. De koploper van de Eerste Divisie gaat namelijk woensdag in de tweede ronde van het bekertoernooi op bezoek bij Ajax, dat in goeden doen verkeert. Hoe Stegeman Ajax gaat proberen te bestrijden, wil hij niet verklappen. Wel laat hij los dat Go Ahead niet hetzelfde zal spelen als in de competitie.

"We gaan wat kleine dingen veranderen, maar die laat ik nu nog even in het midden", vertelt Stegeman aan De Stentor. Mogelijk bouwt de oefenmeester defensieve zekerheid in door het middenveld te versterken, wat ten koste zou gaan van spits Thomas Verheydt. "Dit is een mooie uitdaging en we moeten laten zien wat Go Ahead Eagles waard is en waar we voor staan. Wij hebben een heel goed elftal, maar ik weet ook wel dat de kans op winst maar een paar procent is. Maar voor die piepkleine kans gaan we wel met Go Ahead Eagles."

De trainer is in elk geval niet van plan om in een handbalopstelling de Amsterdammers af te stoppen. "Daar ben ik niet van. We gaan uit van onze kracht en zien waar dat toe leidt. Ajax zal ook heus niet wakker liggen van ons, want ze zijn de best voetballende ploeg van Nederland op dit moment. Natuurlijk komen we onder druk te staan en onze handelingssnelheid zal omhoog moeten, maar we gaan ons zo positief mogelijk laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen