Lammers: "Zolang het 0-0 staat, blijven zij geloven in een stunt"

30 oktober 2018, 11:31   Bijgewerkt: 30 oktober 2018, 11:43

Sam Lammers hoopt dat sc Heerenveen het woensdag in de tweede ronde van de KNVB Beker niet opnieuw veel moeite heeft met een amateurtegenstander. In de vorige ronde ging het nét goed voor de Friezen, die pas ver in de extra tijd Katwijk versloegen. In Limburg gaat Heerenveen op bezoek bij Groene Ster.

Groene Ster is 'slechts' een hoofdklasser, dus weet Lammers dat het initiatief woensdag bij Heerenveen zal liggen. De aanvaller verwacht dat er voornamelijk op de helft van de tegenstander gespeeld zal worden. "Tegelijkertijd mogen we niks en niemand onderschatten. Elk seizoen doen er zich stunts voor. We moeten zorgen dat ons dat niet overkomt", zegt hij op de clubwebsite van Heerenveen.

Lammers denkt te weten hoe een bekerblamage kan worden voorkomen. "We moeten snel een doelpunt maken. Dan maak je het jezelf niet zo moeilijk, zoals tegen Katwijk. Zolang het 0-0 staat, blijven zij geloven in een stunt", gaat de PSV-huurling verder. "Als we de volgende ronde halen, komen we steeds dichter bij waar we uiteindelijk willen komen."

In de vorige speelronde had Heerenveen de nodige problemen met Katwijk. Lammers maakte in minuut 117 pas de bevrijdende en beslissende 0-1. De aanvaller maakte afgelopen zondag tegen AZ (2-3) ook de winnende goal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen