Internazionale in kletsnat Rome eenvoudig langs Lazio

29 oktober 2018, 22:25   Bijgewerkt: 30 oktober 2018, 00:01

Internazionale heeft maandag een eenvoudige zege op Lazio geboekt (0-3). In het kletsnatte Rome trad de Europese opponent van PSV aan zonder Stefan de Vrij, die tegen FC Barcelona ook al de hele wedstrijd op de bank zat. Coach Luciano Spalletti koos tegen de oude club van De Vrij andermaal voor het centrale duo Milan Skriniar en Miranda.

Dat scheidsrechter Massimiliano Irrati voor het beginsignaal floot, was een klein wonder. Al de hele dag werd Rome geteisterd door noodweer. Onder andere de scholen bleven gesloten. Achter de topper in de Serie A stond dan ook een vraagteken. Maar aan het einde van de middag werd er groen licht gegeven.

In de regen was Internazionale de bovenliggende partij. Het resulteerde in een verdiende 0-2 voorsprong bij rust. Mauro Icardi opende de score voor de bezoekers uit Milaan. De goaltjesdief stond helemaal vrij en tikte raak. Marcelo Brozovic verdubbelde de voorsprong. De Kroaat pikte een afgeketste hoekschop op, schoot en zag de bal in het doel hobbelen.

Internazionale dankte in de tweede helft Samir Handanovic. Met twee goede reddingen voorkwam de doelman de aansluitingstreffer van  Lazio. Hij had een goede redding in huis op een vrije trap van Danilo Cataldi en even later haalde de Sloveen een kopbal van Adam Marusic uit het doel. Het was Icardi die de wedstrijd twintig minuten voor het einde in het slot gooide. Hij kapte Senad Lulic eenvoudig uit en schoot in de korte hoek raak: 0-3. Dat betekende zijn zesde doelpunt in vier wedstrijden.

Dankzij Icardi's vorm staat Inter ook tweede in de Serie A. Dat dankzij een beter doelsaldo dan Napoli. Het gat met koploper Juventus is zes punten. Lazio blijft vierde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen