Grim: "Voor ons maakt niet uit wie er speelt bij PSV"

29 oktober 2018, 21:33

RKC Waalwijk staat dinsdag voor de haast onmogelijke opgave om PSV uit het beker te knikkeren. Trainer Fred Grim erkent dat het loodzwaar wordt in het Philips Stadion, waar PSV woensdag nog tegen Tottenham Hotspur speelde. Maar de oefenmeester van RKC bekijkt het van de positieve kant: "Er is elke bekerronde wel een verrassing. Wij willen die verrassing zijn."

De huidige nummer vijftien van de Eerste Divisie treft mogelijk een aangepast PSV. In de eerste ronde van de KNVB Beker tegen Excelsior Maassluit (0-4) koos Mark van Bommel ook voor een B-elftal. "Voor ons maakt het niet uit wie er speelt bij PSV. Zij hebben 23 goede spelers in de selectie", zegt Grim tegen het Brabants Dagblad.

Afgelopen vrijdag tankte RKC na acht competitiewedstrijden zonder zege vertrouwen door Jong FC Utrecht met 3-2 te kloppen. Grim: "We hadden die overwinning ontzettend hard nodig. We creëren voldoende kansen en maken drie goede doelpunten. Anderzijds leden we te snel en te vaak balverlies. Dat moet tegen PSV beter."

Lees ook: Van Bommel wil met PSV eindelijk weer succes boeken in beker

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen