Sparta legt beker-plaaggeest James vast voor komend seizoen

29 oktober 2018, 15:31   Bijgewerkt: 29 oktober 2018, 15:57

Sparta Rotterdam heeft de eerste versterking voor volgend seizoen al gepresenteerd. Denzel James komt aanstaande zomer over van VV Noordwijk, bij wie hij momenteel in de Derde Divisie speelt. In het onderlinge duel in de KNVB Beker - waarin hij met een doelpunt bijdroeg aan de vroege uitschakeling van de Rotterdammers (3-2) - maakte hij een dusdanige goede indruk, dat Sparta definitief toesloeg.

"Denzel James is een pijlsnelle aanvaller die het tegenstanders enorm lastig kan maken", vertelt technisch directeur Henk van Stee op de clubsite van de Rotterdammers. "Hij stond al bij ons op de radar en in de bekerwedstrijd tegen Noordwijk liet hij zien dat die aandacht terecht was. We hebben afgesproken dat hij, na het afronden van de medische keuring, in de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij ons gaat aansluiten."

De 24-jarige voorhoedespeler kwam eerder uit voor de jeugdopleiding van Ajax en kwam via onder meer UVS en Kozakken Boys terecht bij Noordwijk. In de KNVB Beker scoorde hij tegen Sparta Rotterdam niet alleen, ook gaf hij twee assists. Met Noordwijk speelt hij dinsdagavond tegen FC Twente in het bekertoernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen