St. Juste moet drie duels toekijken na rode kaart

29 oktober 2018, 13:36

Jeremiah St. Juste is door de KNVB voor drie wedstrijden geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Ajax. De verdediger pakte de snelste rode prent in De Klassieker ooit en moet daarvoor flink brommen: komende donderdag in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag en de Eredivisie-duels met VVV-Venlo (thuis) en Heracles Almelo (uit) moet hij toekijken.

De verdediger ging direct akkoord met de opgelegde schorsing van drie duels, waarvan geen enkele voorwaardelijk is. St. Juste maakte een snoeiharde overtreding op Ajacied Nicolas Tagliafico, die in eerste instantie werd bestraft met een gele kaart. Na het ingrijpen van de VAR kwam Björn Kuipers echter terug op zijn beslissing en gaf de Feyenoorder rood, waarmee het duel vrijwel direct gespeeld was.

Even daarvoor had Jens Toornsta al een harde overtreding gemaakt op Frenkie de Jong, maar hij kwam met geel nog goed weg. Na het duel gaf de arbiter aan dat hij achter de door hem gemaakte keuzes stond. "Ik vind het ook inderdaad een rode kaart. Hier is de snelheid hoog, is de intensiteit aanwezig. Dit is gewoon een rode kaart", aldus de arbiter. De KNVB is het gezien de strafmaatregel het roerend eens met de arbiter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen