Cassierra valt tegen bij FC Groningen: "Veel pech gehad"

29 oktober 2018, 10:48

Met veel verwachtingen werd Mateo Cassierra afgelopen zomer door FC Groningen gehuurd van Ajax, maar het valt vooralsnog niet mee wat de Colombiaan laat zien. De 21-jarige spits scoorde nog niet en was zaterdag tegen PSV een van de mindere spelers in de ploeg van Danny Buijs.

De aanvaller kwam niet tot scoren tegen PSV en verloor met 1-2. Kansen kreeg hij wel, onder meer in de tweede helft toen hij te veel tijd nodig had om een hoge dieptebal te controleren. "De bal stuitte hoog op, dat maakte hem lastig te controleren", zegt hij tegen Dagblad van het Noorden. "Ik was ongelukkig met mijn acties, maar mentaal zit het gelukkig wel goed bij mij. Ik steek lekker in mijn vel en kan de knop gemakkelijk omzetten naar vrijdag, als we bij Excelsior opnieuw voor een goed resultaat zullen strijden. Ik stond tegen PSV geen diepste spits, maar speelde meer in een vrije rol om Pohl heen. Dat ligt me wel. Zo speelde ik in Colombia ook toen ik zeventien, achttien jaar was."

Dat hij vooralsnog weinig heeft laten zien, hoeft volgens hem niet te betekenen dat hij niet kan slagen bij Groningen. "Ik heb tot dusver gewoon veel pech gehad. Drie dagen voor de competitie begon, raakte ik geblesseerd. Vervolgens speelde ik twee, drie wedstrijden en ging het opnieuw mis. Nu ben ik eindelijk fit en gaat het pas beginnen voor mij. Ik wil iedere minuut meepakken en zal het beste geven dat ik in me heb."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen