Jørgensen vindt met de selectie van Feyenoord 'niets mis'

29 oktober 2018, 09:17

Nicolai Jørgensen vindt dat de selectie van Feyenoord sterk genoeg is om bovenin de Eredivisie mee te draaien. Hoewel de Rotterdammers een moeizaam seizoen kennen en zondagmiddag De Klassieker kansloos verloren, blijft de Deen hoopvol. "De weken hiervoor haalden we goede resultaten en met de groep is ook niets mis", vindt hij.

Tegenover De Telegraaf gaat hij in op de wedstrijd, die getekend werd door de vroege rode kaart. "Hij weet zelf het beste wat hij heeft gedaan. Geen enkele speler doet zoiets met opzet. Hoe hij precies zijn voet zette, heb ik niet gezien", aldus de Deen over het moment waarop Jeremiah St. Juste van het veld gestuurd werd met de rode kaart.

"Wij wilden echt iets laten zien hier als team, omdat we er als spelers van overtuigd zijn dat we met deze groep een hoog niveau kunnen halen. Wat Jeremiah deed, noem ik daarom eerder overexcitement", aldus Jørgensen, die er uiteraard wel van baalde. "Je moet als ploeg 85 minuten met tien man gaan buffelen en ook het publiek wil een wedstrijd van elf tegen elf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen