Heerenveen pakt driepunter in Alkmaar: "Mooie overwinning"

29 oktober 2018, 08:00

Het is niet iedereen gegund om te winnen bij AZ, maar sc Heerenveen is zondag wel in die missie geslaagd. Ondanks een achterstand wonnen de Friezen met 2-3 en dus begint de ploeg weer op te krabbelen. Trainer Jan Olde Riekerink telt zijn zegeningen.

"AZ-uit is een zware wedstrijd, dus dit is een mooie overwinning", luidt zijn duidelijke conclusie bij Omrop Fryslan. Dat zijn ploeg niet de perfecte wedstrijd speelde, beseft hij echter ook wel. "Het eerste kwartier waren we niet goed, zowel bij balbezit als bij balverlies. Daarna gaan we voetballen. Dat is het belangrijkste vandaag; we voetballen gewoon. En verdedigend stonden we goed."

Bij Heerenveen was Michel Vlap de grote man met twee goals. "In het begin liep het wat stroef en krijgen we een goal om de oren", klinkt zijn reactie bij het bovengenoemde medium. "Dat is niet leuk, dat was een wake-up call. De 1-1 van ons is een goede goal. Na een goede voorzet van Arber, kon ik het afmaken. En daarna begonnen we echt te voetballen. Dan maken we ook de 2-1 en dat is hartstikke lekker natuurlijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen