Invaller Promes ziet Sarabia uitblinken bij moeizame zege Sevilla

28 oktober 2018, 22:41

Sevilla heeft zondagavond een moeizame overwinning geboekt op laagvlieger Huesca (2-1). Pas nadat Quincy Promes binnen de lijnen was gekomen, werd de ban gebroken door de thuisploeg. De Nederlander had daarin echter slechts een kleine bijrol, want Pablo Sarabia was met twee treffers in het laatste half uur de grote man. Jorge Pulido scoorde diep in blessuretijd nog de eretreffer voor de bezoekers.

Een kleine tien minuten in de tweede helft kwam Promes zijn ploeggenoot André Silva vervangen, bij een nog doelpuntloze tussenstand. Zonder al te grote inbreng zag hij niet lang daarna ploeggenoot Pablo Sarabia scoren en dat betekende het negende officiële duel op rij van Sevilla waarin de ploeg tot minimaal één treffer kwam. Het is dan ook niet gek dat de ploeg van Pablo Machín na FC Barcelona de meest scorende ploeg van La Liga is.

Want net als in de laatste vijf duels in de Primera Division produceerde Sevilla ook nog een tweede treffer. Op aangeven van Franco Vázquez maakte Sarabia zijn tweede doelpunt van de avond, waarmee het duel was beslist. Met zijn doelpunt kwam de productie van Sarabia op gelijke hoogte met Lionel Messi over alle competities dit seizoen. En voor Promes nog belangrijker: zijn ploeg pakt opnieuw drie punten - ondanks de late aansluitingstreffer van Pulido - en klimt zodoende naar de derde plaats in Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen