Moniz stapt op eigen verzoek per direct op bij AS Trencin

28 oktober 2018, 20:02

Ricardo Moniz heeft per direct ontslag genomen bij AS Trencin. De trainer stapt op eigen verzoek op bij de club die Feyenoord uit het kwalificatietoernooi van de Europa League knikkerde. "Ik voel dat de club lijdt onder mijn explosieve karakter", aldus Moniz op het clubkanaal van Trencin.

Aan Voetbal International legt de oefenmeester zijn besluit verder uit. "Ik laat me niet als wild opjagen omdat ik als enige in het land de onzuivere praktijken van scheidsrechters aan de kaak stel", aldus Moniz. "Hierdoor worden clubs, spelers en trainers ernstig beschadigd. Ik pleit voor meer moedige mensen binnen Slowakije die het voetbal moeten beschermen. In het begin van de competitie heb ik gezegd dat scheidsrechters betaald zijn. Vanaf dat moment ben ik gezocht en werd AS Trencín de dupe. Helaas sluit iedereen de ogen."

Moniz was bezig aan zijn eerste seizoen bij de Slowaakse club, waar ook Nederlanders Aschraf El Mahdioui, Desley Ubbink, Philippe van Arnhem en Joey Sleegers spelen. Ondanks de stunt tegen Feyenoord, bereikte Trencin het hoofdtoernooi van de Europa League niet. AEK Larnaca bleek een maatje te groot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen