United wint, maar het gaat over bizarre aanloop van Pogba

28 oktober 2018, 19:54

Manchester United heeft Everton zondagavond van zich afgeschud. Na een comfortabele 2-0 voorsprong werd het in de slotfase toch nog spannend, maar het bleef bij de aansluitingstreffer van Everton. Meest opvallende speler was Paul Pogba, wiens aanloop bij een penalty de hele wereld overgaat. Ook opmerkelijk: José Mourinho zette Romelu Lukaku op de bank, die kampt met een vormcrisis.

Door een overtreding van Idrissa Gueye op Anthony Martial mocht Pogba in de 27ste minuut aanleggen voor de strafschop. De Fransman baarde opzien met zijn tergend langzame aanloop. Pogba kreeg de rekening gepresenteerd, want hij zijn inzet werd gekeerd door Jordan Pickford. In de rebound herstelde de middenvelder zijn misser meteen.

Ook bij de 2-0 was Pogba betrokken. Hij bereidde de 2-0 van Martial voor. De punten leken in de knip, maar balverlies van Pogba leidde de aansluitingstreffer van Everton in. Richarlison was vertrokken waarna Chris Smalling de Braziliaan in de zestien neerlegde. Gylfi Sigurdsson faalde niet en bracht de spanning op Old Trafford terug. Het bleef echter bij de 2-1 en United staat nu achtste in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen