El Clásico zonder Messi en Ronaldo: "Verschrikkelijke wedstrijd"

28 oktober 2018, 09:54   Bijgewerkt: 28 oktober 2018, 10:08

FC Barcelona versus Real Madrid, zonder Lionel Messi en Cristiano Ronaldo op het veld. Een jaar geleden had niemand het zich kunnen voorstellen, maar zondagmiddag zal het dan toch echt zo zijn. De kleine Argentijn is geblesseerd, de Portugees speelt inmiddels in de Serie A. "Eerlijk gezegd verwacht ik een verschrikkelijke wedstrijd", voorspelt AS-journalist Santi Giménez.

In gesprek met de NOS blikt hij vooruit op de wedstrijd, die voor Real Madrid-trainer Julen Lopetegui zeer belangrijk wordt. "De geruchten waren al sterk dat hij de laan zou worden uitgestuurd als Real slecht zou presteren in het Champions League-duel met Viktoria Plzen", vertelt hij. "Het verhaal is dat Lopetegui eruit vliegt bij een nederlaag tegen Barcelona. Als opvolger heeft Real zijn oog laten vallen op Antonio Conte."

Het gemis van Ronaldo en de vormcrisis van Luka Modric na het WK stipt de journalist als belangrijke redenen van de crisis aan. Aan de andere kant is Messi plotseling afwezig bij de Catalanen. "Real Madrid heeft het voordeel dat het al het hele seizoen zonder Ronaldo speelt en eraan gewend is. Maar goed, de resultaten zijn natuurlijk wel heel slecht. Bij Barcelona is het moeilijker. Messi is het begin en het einde van iedere aanval. Ik ben benieuwd hoe Barça dat gaat opvangen."

Zonder Messi en Ronaldo verwacht Giménez zeker geen hoogstaand duel. "Een rare wedstrijd met veel fouten. Zonder de twee sterren... Dat wordt niet leuk voor het publiek", aldus de journalist.

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen