Van 't Schip tevreden over veldspel PEC Zwolle en spits Flemming

28 oktober 2018, 09:29

John van 't Schip was blij met het optreden van PEC Zwolle tegen Heracles Almelo zaterdagavond. Hoewel de coach uiteindelijk logischerwijs meer wilde dan het 1-1 gelijke spel, zag hij goede dingen tegen een 'lastige' tegenstander. "Helaas maakten we de winnende goal niet meer, maar ik ben wel tevreden", aldus de coach.

Ondanks een achterstand bleef PEC Zwolle in zijn ogen namelijk goed gebalanceerd voetballen. "We zijn in de discipline blijven spelen. Zij hebben spelers die met diepte juist gevaarlijk zijn en kunnen vanuit daar spelen. Dat deden we goed, al was het tempo voor rust wel te laag", vond hij tegenover FOX Sports. "In de tweede helft ging het beter en konden we met Younes Namli steeds beter de vrije man vinden."

Verder had de coach lovende woorden voor Zian Flemming, die voor het eerst dit Eredivisie-seizoen in de spits begon. "Hij deed het goed en was continu aanspeelbaar. Hij zat er elke voorzet bij en was met twee kopballen gevaarlijk en zag een schot geblokt worden. Ook gaf hij een goede pass bij het doelpunt. Hij speelde goed."

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen