De Jong geniet van fans, overwinning en invaller Narsingh

De Jong geniet van fans, overwinning en invaller Narsingh

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 oktober 2018 – Het was een mooie zaterdagavond voor De Graafschap: niet alleen pakten De Superboeren eindelijk weer eens drie punten, ook was de sfeer op de De Vijverberg zeer bijzonder. Trainer Henk de Jong genoot van de acties voor het duel, van de zege op Excelsior (4-1) en van de invalbeurt van Furdjel Narsingh. "Ik vind het mooi dat iedereen nu weet wie Furdjel Narsingh is."

Dat vertelde de coach op de clubsite. "We hebben vorige week goed gespeeld bij Fortuna Sittard, maar hadden veel moeite met Excelsior, dat goed positiespel speelde en behendige mannen had", zag de coach. Met het inbrengen van Narsingh en Erik Bakker ging het na rust een stuk beter. Eerstgenoemde scoorde en gaf een assist. "Gelukkig was dat nog op het moment dat we tegen elf man speelden, dat is belangrijk voor ons. Daarna kreeg Excelsior een rode kaart en werd het tegen tien man nog 4-1 en was de wedstrijd gespeeld."

Ook had De Jong mooie woorden over voor de eigen fans, die een prachtige sfeeractie in huis hadden voorafgaand aan de wedstrijd. "Ik vind het mooi voor onze supporters dat we winnen. En natuurlijk speciaal voor de Brigata Tifosi, een unieke groep mannen met één dame. Wat we hier meemaken, zie je nergens in Europa", aldus de coach. "Al met al was het dus een prachtige avond. Het is feest, maar niet voor ons, want we moeten dinsdag weer tegen PEC Zwolle in de beker. Daarin willen we ook winnen." 

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd