Maduro: "Winnende goal in Klassieker vergeet je niet meer"

28 oktober 2018, 09:00

Wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord zijn altijd bijzonder, maar zeker als je het winnende doelpunt maakt. Oud-Ajacied Hedwiges Maduro maakte in 2005 de derde treffer van de Amsterdammers en was zodoende matchwinner (2-3). Het was een bijzondere goal in zijn loopbaan. "Zo'n moment vergeet je de rest van je leven niet meer", aldus de voormalig middenvelder.

Tegenover de NOS blikt hij terug op die treffer. "Zij waren de overwinning al een beetje aan het vieren", herinnert Maduro, na doelpunten van Salomon Kalou, Nigel de Jong en Dirk Kuyt, tien minuten voor tijd, tegenover de NOS. Vervolgens gaf Hatem Trabelsi eerst een assist op Zdenek Grygera, waarna Maduro uit een counter de Rotterdammers nog meer pijn deed. "Niemand liep met mij mee, zelfs niet toen ik helemaal vrijstond in het strafschopgebied. Ik kreeg de bal van Hatem Trabelsi en dacht alleen maar: deze moet er nu in."

Dat gebeurde en Ajax won. En winnen deed Ajax de laatste jaren in eigen huis bijzonder vaak en ook ditmaal, verwacht Maduro althans. "Ik denk toch Dusan Tadic", antwoordt hij namelijk op de vraag wie hij denkt dat ditmaal de winnende goal maakt.

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen